Tegenwoordig zouden vele mensen graag een iPhone hebben. Spijtig genoeg is het nadeel van deze populaire telefoon dat hij duur is.

De iPhone

De iPhone is zoals eerder gezegd een zeer populaire telefoon.  Met deze smartphone kan je werkelijk enorm veel zaken doen. Men kan spelletjes spelen, Facetimen of Skypen, internetten, dingen bestellen, … Alles is dus mogelijk! We mogen niet uit het oog verliezen dat bellen ook mogelijk is!

Wat de iPhone ook erg populair maakt is het aantrekkelijke design. Dit spreekt verschillende doelgroepen aan, maar vooral de jongere generatie hecht hier belang aan. Deze groep heeft vaak minder geld om te besteden aangezien sommigen geen job hebben en studeren. In zo’n gevallen kan men deze iPhone eventueel in combinatie met een gsm abonnement aanschaffen. Goedkope iPhone abonnementen zijn daarom dus ook zo populair.

iPhone applicaties (apps)

Tegenwoordig horen we overal de nieuwe term “app”. Het woord “app” is een afkorting van het woord “applicatie”. Men kan apps downloaden via de iPhone App Store. In de App Store kunt u apps indelen volgens categorie, meest gekocht en meer! App-ontwikkelaars kunnen elke applicatie ontwikkelen die ze willen. Deze kunnen ze vervolgens gratis of tegen een vast bedrag publiceren in de app-store.

Apps zijn dus eigenlijk allemaal kleine programma’s die het leven vergemakkelijken. In de App Store zijn zeer veel handige en interessante apps te vinden, maar ook heel wat lage kwaliteit apps waarmee u in feite niet zoveel bent. Om dit op te lossen zorgde Apple voor een mogelijkheid om recensies per app toe te voegen. Via deze weg kunnen andere gebruikers de ervaringen van andere mensen bekijken.

Mobiel internet

Op iPhone toestellen kan je een internetverbinding of ook wel 3G verbinding genoemd gebruiken. Wanneer er onderweg informatie dient opgezocht te worden is dit handig. Wanneer u het openbaar vervoer wilt nemen, maar niet zeker bent van het busnummer of –traject, kan u eenvoudig de app openen om uw reisweg uit te stippelen. Om gebruik te maken van deze handige mogelijkheid dient zo’n functie aanwezig te zijn in uw abonnement. Vergelijk daarom gsm abonnementen om kosten te besparen!