De top 10 telefoon aanbiedingen is voor iedereen eigenlijk verschillend. Dit komt omdat bijvoorbeeld abonnementen vaak uniek zijn samengesteld en iedereen andere eisen stelt aan een aanbieding. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat de telefoon gratis is, terwijl een ander liever goedkoop wil bellen. Daarom is het verstandig om zelf een top 10 samen te stellen van telefoon aanbiedingen. Op deze manier kan er een goede keuze gemaakt worden uit de top 10 telefoon aanbiedingen.

In de top 10 telefoon aanbiedingen staan vaak aanbiedingen die erg goedkoop zijn. Mensen die niet op zoek gaan naar andere alternatieven kiezen dan vaak de goedkoopste telefoon aanbieding. Dit is echter niet altijd een goede keuze. Vaak is het zo dat er bij telefoon aanbiedingen die erg goedkoop zijn een addertje onder het gras zit. Zo zijn bijvoorbeeld aansluitingskosten niet mee berekend of is het bereik ronduit slecht. Soms kan het dus verstandig zijn om ook wat duurdere telefoon aanbiedingen op te nemen in de top 10 telefoon aanbiedingen.

Online zijn ook top 10 lijstjes van telefoon aanbiedingen te vinden. Dit is handig om snel even op te zoeken wat momenteel een goede telefoon aanbieding is. Vaak staan deze telefoon aanbiedingen op volgorde van populariteit. Dat wil zeggen dat de meest verkochte telefoon aanbieding op nummer één staat. Dit betekent dus niet dat de top 10 telefoon aanbiedingen bestaat uit de beste keuzes, slechts uit de meest populaire verkopen.